Juridische informatie voor medischwebboek:

De informatie die op medischwebboek.nl wordt gepresenteerd, is bedoeld als algemene informatie en mag niet worden beschouwd als medisch advies. De informatie op deze website is niet bedoeld om een ​​diagnose te stellen, een medische aandoening te behandelen of te genezen, of als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Hoewel wij ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op medischwebboek.nl nauwkeurig en up-to-date is, kunnen wij niet garanderen dat de informatie volledig, nauwkeurig of actueel is. Medischwebboek.nl is niet verantwoordelijk voor enige acties die zijn ondernomen op basis van de informatie die op deze website wordt gepresenteerd.

Gebruikers worden aangemoedigd om professioneel medisch advies in te winnen voordat ze actie ondernemen op basis van de informatie op medischwebboek.nl. Gebruikers moeten altijd de adviezen van hun arts of andere gekwalificeerde zorgverlener opvolgen en nooit vertrouwen op de informatie op deze website als vervanging voor professioneel medisch advies.

Medischwebboek.nl en zijn eigenaren, medewerkers en partners zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies dat voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website. Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze disclaimer en de gebruiksvoorwaarden van medischwebboek.nl.